top of page

Loopbaanbegeleiding*

Seahorse Coaching; Loopbaanbegeleiding; Loopbaancoaching; Loopbaancheques; IKIGAI; Horebeke; Vlaamse ardennen

Vraag jij jou soms af:

 

Welk werk er echt bij jou past?

Hoe jij jouw kwaliteiten beter kan benutten?

Voel jij de werkdruk stijgen en weet je niet of je dit kan volhouden? 

Wil je graag meer voldoening uit je job halen? 

Vraag je je soms af of je niet beter van werk zou veranderen? 

Wil jij graag weten hoe je een beter evenwicht kan vinden tussen jouw werk en privéleven? 

Heb je het gevoel dat je in jouw job niet echt kan tonen waar je goed in bent? 

Wel, dan kan loopbaanbegeleiding de oplossing zijn. 
Samen gaan we op zoek naar wat jou gelukkig maakt op je werk en waar jij energie van krijgt. 

Om te voldoen aan het verwachtingspatroon van onze samenleving en onze nabije omgeving, maken we vaak keuzes van buiten naar binnen. Keuzes gebaseerd op wat anderen willen. Keuzes die voorbijgaan aan je eigen waarden, energiebronnen, dromen of potentieel. Soms draait dit goed uit. Heel vaak voel je op termijn dat iets niet klopt. Dan is het tijd voor andere keuzes:

Inside Out keuzes - van binnen naar buiten.​

 

Ik ben aangesloten bij het Loopbaancentrum My Future Works, dewelke staat voor duurzame loopbaanbegeleiding. We gaan samen op zoek naar je sterktes, je energiegevers en je waarden. We gebruiken de methodiek van het Keuzekompas®, ontwikkelt in samenwerking met UGent. Mijn doel: je te helpen leren vertrouwen op je hoogstpersoonlijke intern kompas.

​De reis naar je droomloopbaan

We vertrekken altijd van een keuzevraag.

Ik sta je bij langs je weg via verschillende 'routes':

De Sterkteroute

De Droomroute

De Doelenroute 

De Actieroute

Tijdens je reis leer je steeds meer keuzes maken die aansluiten bij wat jou écht energie geeft. Je geeft je eigen toekomst vorm... tot het klopt! Ook nadien nog helpen de inzichten je in het zetten van verdere stappen gedurende heel jouw leven.

Je kan bij mij loopbaanbegeleiding volgen met en zonder loopbaancheques.
Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dit duurt max. 30 min. en is kosteloos.

 

(*) Je kunt betalen met loopbaancheques (cheque 1 kost 40€. Daar heb je 4u coaching voor. Als je verder wil gaan na deel 1, koop je cheque 2 aan. Deze kost ook 40€. Daar heb je 3u coaching voor) dankzij een samenwerking met My Future Works.

Ook de paarden kunnen hiervoor ingezet worden. 

Seahorse Coaching; Coaching met paarden; Horse Reflected Coach; Horse Reflected Coaching; Vlaamse Ardennen; Horebeke; Loopbaancoaching; Loopbaanbegeleiding; Loopbaancheques; Zingeving; IKIGAI
Dominique Meirlaen, Seahorse Coaching, Coaching met paarden, Coach, Loopbaangebeleiding, Loopbaancheques, loopbaancoaching, Horebeke, Maarkedal, Zwalm, Brakel, Oudenaarde, Zottegem, My Future Works
Dominique Meirlaen, Seahorse Coaching, Coaching met paarden, Coach, Loopbaangebeleiding, Loopbaancheques, loopbaancoaching, Horebeke, Maarkedal, Zwalm, Brakel, Oudenaarde, Zottegem, My Future Works
Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point?

Haemin Sunim

Getuigenis

Nadat ik 20 jaar dezelfde job uitoefende was ik uitgeblust. Ik haal geen energie meer uit mijn job en dan weet je dat het tijd is om er iets aan te doen. Toch is het moeilijk om uit je comfortzone te stappen maar dankzij Dominique en de loopbaan coaching  kreeg ik terug vertrouwen in mezelf om actie te ondernemen.

Toen ik tijdens het wandelen het bordje (My Future Works) passeerde dat bij Dominique aan haar woning staat. Ik zocht dit op en nam contact op. Ik ging op kennismakingsgesprek bij haar thuis.  Dominique is heel gastvrij en gaf me direct een warm, vertrouwd gevoel, het was alsof ik haar al jaren kende.

Ik volgde het hele loopbaantraject bij haar, ik keek telkens uit naar onze afspraak. Ze had steeds een luisterend oor zodat ik even kon ventileren om daarna aan de slag te gaan en inzichten te verwerven. Mijn sterktes werden opnieuw gezien, ik besefte dat ik zo veel meer kan, dan vastzitten in mijn huidige job. Stapsgewijs, groeide het proces naar die nieuwe uitdaging d.m.v. leuke opdrachten. De opdrachten en aanpak van Dominique zorgen ervoor dat je je sterker voelt, dat je de stap durft te zetten naar een nieuwe job. Je kan Dominique steeds bereiken als je vragen hebt, ze is open, respectvol en liefdevol in de omgang. Tegen het einde van mijn loopbaanbegeleiding ben ik gestart met het volgen van een opleiding en binnenkort ga ik volop solliciteren. Ik ga ervoor, ik wil terug energie halen uit mijn nieuwe werkgeluk. Bedankt Dominique, jij maakte het verschil, jij zorgde ervoor dat ik verdere stappen zette, jij gaf me vertrouwen om definitief nieuwe deuren te openen. 
(Virginie A.)

bottom of page